Read more: How to Block iFrame | eHow.com http://www.ehow.com/how_8634613_block-iframe.html#ixzz27nQxA73z Arnhem Mode Incubator: Uitbreiding Arnhem Mode Incubator

Uitbreiding Arnhem Mode Incubator

Met de start van het nieuwe jaar zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd binnen de organisatie van de Arnhem Mode Incubator waaronder een uitbreiding van aanspreekpunten; Simon Angel voor de dagelijkse gang van zaken en consultancy. Pola Hirschmann voor de administratieve ondersteuning. Danielle Wanders blijft zich als externe adviseur voor de organisatie inspannen en legt zich toe op haar rol binnen Gelderland Valoriseert. Ook zal ze zich inzetten voor het breiproject Breikracht.

Simon werkt vanaf vanaf 3 februari op maandag en dinsdag vanuit de Arnhem Mode Incubator. Als je interesse hebt in een consult of wil je gewoon even kennismaken, mail dan voor een afspraak of maak gebruik van de inloopuren. Op beide dagen van 10.00 tot 12.00 uur.

Binnen de (Arnhemse) culturele sector is Simon geen onbekende. Afgestudeerd in Fine Art aan ArtEZ had hij een carrière als beeldend kunstenaar en item-maker bij VPRO’s Waskracht. Later werkte hij als organisatie-adviseur bij o.a. het Ministerie van Financiën, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Economische Zaken. Sinds 2006 werkt hij als zelfstandig adviseur en coach waarbij hij zich de afgelopen jaren vooral richt op de ontwikkeling van creatieve talenten en ondernemingen. Hierin past hij zijn kennis en ervaring toe als adviseur, ontwikkelaar en soms als participant. Hij werkt(e) o.a. samen met Studio Elsien Gringhuis, Suze May Sho Collective, Stichting G.A.N.G. en diverse individuele ontwerpers en kunstenaars binnen en buiten Gelderland. Het generale doel van deze inspanningen is het professionaliseren van de mensen en hun organisatie met behoud van maximale autonomie en ruimte voor creativiteit.