Read more: How to Block iFrame | eHow.com http://www.ehow.com/how_8634613_block-iframe.html#ixzz27nQxA73z Arnhem Mode Incubator: Prijzenregen!

Prijzenregen!

Minister Blok deelt prijs uit aan Volkshuisvesting.
Het valt niet te ontkennen dat het jaar 2013 voor het Modekwartier er één was met een extra feestelijk randje. De jarenlange investering vanuit de gemeente en de Volkshuisvesting werd beloond met de nominatie voor en uiteindelijk het winnen van de Gouden Piramide. De jaarlijkse rijksprijs voor inspirerend ondernemerschap. Uit het juryrapport: ‘Een indrukwekkend project, dat alleen tot stand kon worden gebracht door een opdrachtgever die visie paart aan bezieling. Volkshuisvesting Arnhem heeft laten zien dat het op basis van programmatische uitgangspunten mogelijk is een wijk er weer helemaal bovenop te helpen, en wel op een manier dat zowel de oorspronkelijke bewoners als de ‘culturele’ nieuwkomers – en uiteindelijk de hele stad – er profijt van hebben.’

Daarna volgde de nominatie voor de Made in Arnhem Bokaal. Net als het modecollectief The Much, Much was het Modekwartier in de race voor deze eervolle vermelding als hét project dat in 2013 Arnhem o.a. het meest op de kaart heeft gezet. Het jubilerend Koninklijke Burger’s Zoo ging er uiteindelijk met de prijs vandoor.

En dan hebben we nog de individuele prijs die Gerrit Weeren van het label Okimono in ontvangt mocht nemen. Hij is uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar van PCT (Platform Creatieve Technologie) Midden Gelderland. We zijn er trots op dat we hem hebben mogen ondersteunen in zijn ontwikkeling als ondernemer.