Read more: How to Block iFrame | eHow.com http://www.ehow.com/how_8634613_block-iframe.html#ixzz27nQxA73z Arnhem Mode Incubator: Innovatiekansen in de Creatieve Industrie

Innovatiekansen in de Creatieve Industrie

Tijdens een netwerkbijeenkomst van het Art Business Centre bij TAPE in Arnhem op 22 april werd het innovatieproject Gelderland Valoriseert! gepresenteerd aan studenten en alumni van ArtEZ.

Inspirerende sprekers zoals Pauline van Dongen - Fashion Innovator, Jan van de Weerd - Innovatiemakelaar Platform Creatieve Technologie en Saskia van den Muijsenberg - Certified Biomimicry Professional deelden hun visie op de innovatiekansen in de Creatieve industrie. Gelderland Valoriseert! steunt bedrijven in deze sector d.m.v. financiering, ideeontwikkeling en onderzoek. Heb jij een innovatief idee en wil je daarmee een volgende stap zetten, neem dan contact op met het Art Business Centre voor een oriënterend gesprek. De projectmanager van de Arnhem Mode Incubator, Daniëlle Wanders, is voorzitter van het kernteam van Gelderland Valoriseert! en scout en screent in deze functie de aanvragen.

Contactpersoon:
Cily Smulders
c.smulders@artez.nl
06 - 24267528

Per september worden er vanuit de Arnhem Mode Incubator workshops gegeven over waar een business en financieel plan aan moeten voldoen. En kun je een pitchtraining volgen, zodat je tijdens een presentatie aan een beoordelingscommissie beslagen ten ijs komt.