Read more: How to Block iFrame | eHow.com http://www.ehow.com/how_8634613_block-iframe.html#ixzz27nQxA73z Arnhem Mode Incubator: Fashion Angels: investeren in mode

Fashion Angels: investeren in mode


Als onderdeel van het MoBA Podium organiseren we in samenwerking met ClickNL|Next Fashion en Meesters van de Toekomst (het business angels netwerk van Oost NV) op 17 juni aanstaande de bijeenkomst ‘Fashion Angels: investeren in mode’. Locatie: MoBA Centraal (Kenniscluster Rozet)

Realiseer je ondernemingsdoelstellingen met hulp van een Fashion Angel; jouw reddende engel met groeikapitaal, kennis, ervaring en een groot netwerk! Tijdens de bijeenkomst informeren wij ondernemers in de creatieve sector, met name de modesector, en private investeerders over deze bijzondere vorm van financiering. Hoor van ontwerper Joline Jolink hoe de samenwerking met haar investeerder tot stand is gekomen. En leer van o.a. modelabels Sjaak Hullekes, Antoine Peters en Measyou Youasme hoe zij hun investeringsproposities pitchen voor een panel van ervaren Fashion Angels. We nodigen je van harte uit voor deze bijeenkomst met middagvullend programma:


Wil je zelf pitchen, op 17 juni of op een later moment? 
Meld je dan via danielle@arnhemmodeincubator.nl aan voor de pitch training op 13 juni van 10.00 uur tot 13.00 uur bij de Arnhem Mode incubator.

Aanmelden voor 'Fashion Angels: investeren in mode' via rene.reijtenbagh@oostnv.nl. Het bijwonen van zowel de pitch training als de bijeenkomst is gratis.

De bijeenkomst is bedoeld voor private investeerders en ondernemers in de creatieve sector en is een initiatief van de Oost NV, CLICK|NextFashion, Arnhem Mode Incubator, GelderlandValoriseert! in samenwerking met AgentschapNL