Read more: How to Block iFrame | eHow.com http://www.ehow.com/how_8634613_block-iframe.html#ixzz27nQxA73z Arnhem Mode Incubator: De kop is eraf!

De kop is eraf!

Zo, de kop is eraf. Vorige week zijn we weer aan de slag gegaan en in die eerste week na de vakantie mochten we al meteen de nieuwe burgemeester van Arnhem, Herman Kaiser, ontvangen in het Modekwartier en bij de Arnhem Mode Incubator. Een hele eer vooral omdat Kaiser pas recentelijk, op 19 augustus, is geĆÆnstalleerd. Als burgemeester anno 2013 kondigde hij zijn bezoek al aan via Twitter:

Hij geeft aan een verbindende burgemeester te willen zijn van 'een Europese, verdienende, innovatieve en creatieve stad'. Een hoopgevend profiel waarin ruimte is voor ondernemerschap en creativiteit, dus we zijn heel benieuwd welke positieve gevolgen dit gaat hebben op de korte en lange termijn voor de creatieve industrie van Arnhem.

Maar ook deze week ontvangen we gasten. Vandaag komen Anne-Wil Lucas, Tweede Kamerlid van de VVD en Annemieke Traag, gedeputeerde van de provincie langs om van gedachten te wisselen over ondernemerschap. Aan wederzijdse enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen:

Later deze week zal een persdelegatie uit Beijing ook nog de Arnhem Mode Incubator aandoen. Meer daarover later op deze website, social media en/of nieuwsbrief. Schrijf je dus in, volg of like ons. We're back in business!