Read more: How to Block iFrame | eHow.com http://www.ehow.com/how_8634613_block-iframe.html#ixzz27nQxA73z Arnhem Mode Incubator: Politici op bezoek in het Modekwartier

Politici op bezoek in het Modekwartier

Het Modekwartier is de afgelopen weken een populaire bestemming gebleken voor verschillende politici. Op 31 januari bracht Tweede Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg een werkbezoek aan de provincie Gelderland. Die ze onder begeleiding van de Commissaris van de Koning - Provincie Gelderland Clemens Cornielje afsloot met een rondleiding door het Modekwartier. Gerrit Weeren van Okimono zag zelfs nog kans om Cornielje één van zijn t-shirts aan te meten.


Een tweede bezoek door politici, in dit geval een delegatie van Tweede Kamerleden, vond afgelopen vrijdag plaats en stond in het teken van de Design Cycle. Op het programma stond o.a. een rondleiding op de modeafdeling van ArtEZ, een wandeling en atelierbezoeken in het Modekwartier en verschillende presentaties bij de Arnhem Mode Incubator. Voor de gehele groep vrouwelijke gasten meteen een mooie gelegenheid om zich alvast te oriënteren op een mogelijke outfit (en accessoires!) voor Prinsjesdag. Eerste Kamer lid Esther-Mirjam Sent van de PvdA ging de dames vorig jaar al voor met een hoed van De Hoedenmaker. Uit de enthousiaste tweets maken we op dat het bezoek indruk heeft gemaakt op de politici: