Read more: How to Block iFrame | eHow.com http://www.ehow.com/how_8634613_block-iframe.html#ixzz27nQxA73z Arnhem Mode Incubator: Collectie Arnhem 2014

Collectie Arnhem 2014

Collectie Arnhem zal zich tijdens de Amsterdam Fashion Week weer ‘off-schedule’ presenteren. Al hebben de derdejaars Fashion Design studenten van ArtEZ, die als vast onderdeel van de studie een gezamenlijk collectie moeten ontwerpen, produceren, presenteren en verkopen, al een tipje van de geurige sluier gelicht door vorige week het allereerste parfum te presenteren uit de geschiedenis van Collectie Arnhem. Eau de la Mode heet het reukwater en is de kroon op het 60-jarig bestaan van de modeafdeling van ArtEZ. Het unisex parfum – ontwikkeld in nauwe samenwerking met onafhankelijk geurexpert en chemicus Tanja Deurloo van Annindriya – verschijnt in een reeks van 60 flesjes die de 60 afstudeerjaren vertegenwoordigen. Het parfum is vanaf begin februari verkrijgbaar via Arnhem Coming Soon (Arnhem), Margreeth Olsthoorn (Rotterdam) en Perfume Lounge (Amsterdam), en is nu al te bestellen via collectiearnhem@artez.nl.

Maar eerst volgt dus nog de catwalkpresentatie in Amsterdam die op 23 januari zal plaatsvinden. De speciale ‘From Arnhem with Love’ t-shirt die de studenten vorig jaar al ontwikkelden - een roze interpretatie van een meesterwerk van de Russische kunstenaar El Lissitzky- maakt deel uit van de collectie. Ontstaan uit het verlangen om aandacht te vragen voor de mensonterende omstandigheden omtrent homorechten in Rusland.