Read more: How to Block iFrame | eHow.com http://www.ehow.com/how_8634613_block-iframe.html#ixzz27nQxA73z Arnhem Mode Incubator: Workshop Business Model Canvas

Workshop Business Model Canvas

Op 13 en 27 november organiseren we in samenwerking met Marion Beltman de workshop Business Model Canvas. Dit is een visuele manier om de 9 belangrijke elementen van je businessmodel te beschrijven. Het model is eigenlijk heel eenvoudig: aan de onderkant vindt je de kosten en opbrengsten. In het midden de waardepropositie, datgene wat je aan je klanten biedt. Aan de linkerkant vindt je ‘hoe’ je dit doet: welke partners, welke resources en welke activiteiten. Rechts zit de ‘wie’ kant. Aan wie verkoop je, hoe lever je je producten en hoe onderhoud je de relatie met de klanten.


Op de website van Frankwatching is het canvas ingevuld aan de hand van een bekend bedrijf, Ferrari, om te illustreren hoe het model werkt. Helder materiaal om alvast mee aan de slag te slaan zodat je meteen van start kunt gaan tijdens de workshop. Meer praktische informatie volgt snel!