Read more: How to Block iFrame | eHow.com http://www.ehow.com/how_8634613_block-iframe.html#ixzz27nQxA73z Arnhem Mode Incubator: MoBA 13 Fetishism in Fashion

MoBA 13 Fetishism in Fashion

 
Aankomende zomer is het zover dan vindt van 8 juni t/m 21 juli de 5e editie van MoBA (voorheen Arnhem Mode Biënnale) plaats. De curator van deze editie, trend forecaster Lidewij Edelkoort, heeft kort na haar aanstelling de fans en criticasters van dit tweejaarlijkse, internationale mode-event overweldigd met een ruime hoeveelheid en rijkheid aan ideeën gekoppeld aan het thema Fetishism in Fashion. Nu, een kleine vier maanden voor aanvang van MoBA 13 komt er steeds meer informatie vrij. Zo werd recentelijk de nieuwe website en huisstijl gelanceerd: www.moba.nu. En op het modeplatform FashionUnited was te lezen dat de hoofdexpositie in het Kenniscluster te zien zal zijn, een nieuw kennis- en cultuurcentrum dat in mei opgeleverd gaat worden in de binnenstad van Arnhem. Dat er een tweede grote expositie komt, genaamd: Hurray. Als eerbetoon aan de modeafdeling van ArtEZ- hogeschool van de kunsten- , dat dit jaar 60 jaar bestaat. En dat het modeduo The People of the Labyrinths, dat afgelopen januari nog de Amsterdam Fashion Week opende, zich gaat ontfermen over de Waalse Kerk in de stad. Lees het volledige artikel hier.

Op 8 maart as. volgt een persconferentie vanuit de organisatie van MoBA 13 en zal de status van de voorbereidingen en de rest van de plannen worden gedeeld. Dat er echter nog ruimte is voor ontwerpers en labels om bij te dragen aan dit bijzondere mode-event blijkt uit een oproep via Twitter van Edelkoort zelf. Meld je dus aan!