Read more: How to Block iFrame | eHow.com http://www.ehow.com/how_8634613_block-iframe.html#ixzz27nQxA73z Arnhem Mode Incubator: Lezing tijdens de Arnhemse Stockdagen

Lezing tijdens de Arnhemse Stockdagen

Heb je afgelopen woensdag, 9 januari, onze lezing 'One size fits all' gemist? Kom dan op vrijdag 1 februari naar de Arnhem Mode Incubator voor een herkansing! Spreker Pola Hirschmann is dan nogmaals te gast om haar onderzoek te presenteren. Hierin draagt ze redenen, gevolgen en oplossingen aan voor het feit dat: 70% van de Nederlandse vrouwen de verkeerde bh-maat draagt! Wil je erbij zijn? Bezoek voor meer info onze Agenda pagina!

Combineer de lezing met één van de vele activiteiten die tijdens de Arnhemse Stockdagen, van 31 januari t/m 3 februari, plaatsvinden. Mode, textiel én designliefhebbers komen deze dagen waarschijnlijk tijd te kort. Meer dan 50 ontwerpers doen mee aan deze derde editie van het halfjaarlijks event en bieden een ruime keuze aan o.a.: (oude) collecties, stoffen, fournituren en leervooraden. Daarnaast kun je bijvoorbeeld workshops en rondleidingen volgen, een modefilm kijken en presentaties bijwonen. Het programma brengt je van de binnenstad, via het Spijkerkwartier naar het Modekwartier, de Burgemeesterwijk en weer terug!